Изберете най-подходящият спорт за Вашето дете

Karate super kid Tsanev

Със стартирането на новата учебна година, много от родителите започват да търсят подходящ спорт за своето дете. Трябва да се съобразят неща, като специфика на спорта, клуб и инструктори, както и удобно местоположение.

Затова, ние от Карате Клуб Цанев, ще ви улесним 🙂

Карате е не само спорт!  Освен двигателната активност, децата навлизат в един нов свят на Източните бойни изкуства и се запознават с една различна култура и философия, неизменна част от която е дисциплината и уважението. Карате развива хармонично тялото със заздравяващи и укрепващи мускулите движения, комбинирани с правилни дихателни практики и ментални упражнения.

Карате Клуб Цанев е клубът с най-много успехи по Олимпийско Карате в България. За последните 11 години не сме слизали от първото място в класацията на Българска Нациоанална Федерация Карате. Имаме най-голям брой представители в националният отбор, както и най-много медалисти от Световни и Европейски Първенства.

Изградили сме групово и възрастово разделение, което ни позволява да сме полезни, както за начинаещите каратеки, така и за състезателите ни. Имаме групи и за родителите и желаещи възрастни. Инструкторският състав е начело с Николай Цанев- носител на Спортен Икар, Вицесветовен и Вицеевропейски шампион, следван от действащите национални шампиони при жените и мъжете в България.

Нашата цел е да създадем отлични условия за спорт и точно затова разполагаме с клонова мрежа из цялата страна.  Поддържаме добре оборудвани зали с всичко необходимо за Карате. Организираме семинари, лагери и състезания, създавайки място за изява на децата.

За контакти:

0888235033/0899721757

https://www.instagram.com/

https://www.facebook.com/KarateClubTsanevBulgaria

https://www.youtube.com/channel/UCzwuXSGYxvGrbVQL3eo2Sfg