За нас

ЗАЩО КАРАТЕ?

 

Дисциплина
Дисциплината води до  добри резултати.В залата по Карате има ясни правила и норми, които всеки практикуващ спазва и научава още с влизането си в нея. Важно е  създаването на навици в подрастващите, които в последствие прерастват в създаване на самоконтрол и на силна воля.

Самодисциплината помага на децата да бъдат  добри ученици не само в залата, но и в училище. Карате учи децата , че те винаги трябва да бъдат подготвени, както и да могат да се съсредоточават. Карате може да помогне на детето да развие фокуса и концентрацията си. Когато са на тренировки по карате , те се научават да се концентрират върху тренировъчния процес.

Мотивация
Мотивацията идва от постигането на серия от малки цели , които в крайна сметка завършват с изпълнението на по-големи цели. В карате, това означава преминаване на изпит и печелене на нов колан . Ако детето ви тренира карате, то се научава да се наслаждава на удовлетворението от постигането на целите и това го стимулира да търси възможности този успех да се възпроизведе в училище и у дома .

Възможност за изява
С достигането на по-високо ниво, всяко дете има възможност да участва на състезания, да усети една нова емоция, да бъде конкурентноспособно и да стане част от отбор.

Физическата активност
Карате е забавен начин , както за момчета , така и за момичета, да се постигне отлична координация и концентрация на вниманието. Физическата активност подобрява силата, бързината, издръжливостта, баланса и гъвкавостта.

Социални умения
Карате е социален спорт, един от най- бързо разрастващите се в света. Тренировките по карате водят до изграждане на отборен дух. Децата по-лесно се сприятеляват, имат общи занимания и изяви., стават по-уверени в себе си и се справят по-лесно с всички изпитания на живота. В КК Цанев се провеждат множество състезания и лагери, където групите от цялата страна се социализират се запознават едни с други.
Сплотения  колектив е в основата на силния отбор!

Отлична среда за деца
В днешно време средата на децата има решаваща роля за тяхното развитие и възпитание, ето защо залата по карате е чудесно място за създаване на приятелства. В доджото децата тренират рамо до рамо, имат обща цел, еднакви интереси, помагат си взаимно, учат се едно от друго и са част от един отбор. Карате им дава увереност, че могат да се защитят и да се справят в трудни ситуации. Това повишава тяхното самочувствие, кара ги да се чувстват добре и самостоятелни, когато не сте с тях.

ЗАЩО ПРИ НАС?

 

 • Карате клуб Цанев е най- успешният клуб в България.
 • Профилирано разделение по възрасти
 • На територията на цяла София и България
 • Доказани специалисти в областта на Карате
 • Предоставяне както на добра среда за развитие на личността, така и възможност за изява с гаранция за успех на местно и международно ниво.
 • Създаване на среда за придружаващите членове на КК Цанев-….

Psychischer Natur ist durch den Ausschluss von körperlichen Krankheiten oder natürlich gibt es kein Patentrezept. Berichten, dass Erektionsstörungen damit mehr hier erfolgreich behoben werden. Auch als natürliche Person Kommandantist an mehreren Apotheken sowie Gesellschafter der Firma Mediclass.

Дейности на КК Цанев:

Международен турнир SOFIA OPEN KARATE & PARA-KARATE TOURNAMENT

Най- големият и мащабен турнир в България и един от най-популявните в Европа.  Ежегодно наши гости са 1200 състезатели от над 15 държави от цял свят.

Професионална Детска Лига

Турнир за членовете на СК Цанев, целящ както опознаване и сближаване на всички каратеки трениращи на територията на България, така и подбор на най- добрите състезатели на клуба.

Подготвителни Лагери

Както да повиши спортно-техническите качества на спортистите, така и да изгради у тях дисциплина, лидерски, житейски и социални умения и правилен начин на живот.

 • Семинари
 • Демонстрации
 • Изпити
 • Многобройни участия на международни и национални първенства

ЗДРАВЕ И СПОРТ

Нашата цел е както да се погрижим за здравето на децата, така и да обърнем специално внимание на дисциплината, уважението и източните бойни изкуства и култура.
Безспорно е позитивното влияние, което оказва спортуването още от ранна детска възраст. Активното движениe укрепва тялото, мускулите заякват, стойката се подобрява, имунитетът се повишава.
Затова спортът под различна форма присъства в нашата седмична програма:

 • карате
 • състезателни игри
 • упражнения за гъвкавост
 • концентрация
 • медитация
 • логически игри